Média és média: kitől?

A szakmai műhelyek hajlamosak vagy érdektelenek, vagy túl megalapozottak, azaz félreértelmezettek. A közelmúltban történt Ruzomberok nyári újságírói műhely nem volt köztük. Egyszerűen gazdag volt. Bulvárlap, worths valamint a fiatal katolikusok KBS szomszédsága energikus a médiahálózatban Sl … A szakértői szemináriumok általában unalmasak vagy túl megalapozottak, azaz félreértelmezettek. A Ruzomberok nyári szezon újságírói műhelye, amely a közelmúltban történt, nem volt köztük. Egyszerűen bőséges volt.Média és média: kitől?

Bulvárlap, worths és KBS

A szlovákiai médiahálózatban tevékenykedő fiatal katolikusok területe tizedik éve működik, ezért elengedhetetlen volt a tizedik műhely (eredetileg a plébániai magazinok készítőinek szánt) minél gazdagabbá tétele. Az értékek és a Média volt a fő téma, és az egyik legfontosabb természetesen a vendégek voltak. Valójában soha nem láttam számos média személyiséget. Vagy kissé elhelyezni azokat az embereket, akiknek van mit követelniük. „Szlovákiában az egyének nem ismerik fel, mit várhatnak el a megvásárolt magazintól” – mondta a központi vita. Ebben Bra Oncho Ondrik, Marian Gavenda, Jozef Kovic, valamint Bernard Bober egyházmegyés az értékekről és a médiáról beszélt. A gyümölcslevet Bran kissé eltérő stratégiája szolgáltatta, aki megalapította a new time vasárnapi változatát, és nemrégiben visszatért az USA-ból, ahol doktori kutatásait végezte. A KBS korábbi és jelenlegi képviselőjével olyan témákat nyitottak meg, mint a médiatársadalom, a bulvárlapok, az újságírók hozzáférhetősége a szabadsághoz, valamint a valóság, az információhoz való gyors hozzáférés előnyei és hátrányai … „Ha nem élveznéd, nem biztosítanánk” – emlékezett vissza B.Ondr Enterprises sokkal súlyosabb médiához fér hozzá az Egyesült Államokban, hogy több bulvár témát kapjon. Aznap este az egyház és a Média kapcsolatáról beszéltek.Gavenda S. J. Kovács. Egy katolikus újság főszerkesztője tapasztalatából arra jutott, hogy az embernek jól kell kijönnie a nem vallásos médiával, annak tudatában kell élnie és cselekednie, hogy Szlovákia nem keresztény nemzet. Ez egy nem vallásos világ. A” Média ” papjaink arról is beszéltek, hogy védelmüket a világi média veszélyezteti, és arról is, hogy a szakemberekkel folytatott konzultációt követően úgy döntöttek, hogy „úszják a hullámot”, amikor Sokol érsekről van szó.

STV na pretrase

„A médiának önmagáról kellene írnia” – jelentette ki Gabriel, a Slovak press Watch munkatársa. A szlovák média szabad előítéleteiről szóló vitában az előítéletek jelenlegi típusairól, a szenvedély vitáiról és a médiaújságírásról beszélt. „Az újságírókat különféle témák kötik össze, amelyek jobban érdeklik őket, mint a társadalom. Ezek inkább liberális témák.”Arrow is kijelentette, a felületesség a média, ami leginkább észrevehető aktuális. Az újságírók kommentálhatják a nézeteltérés mindkét oldalát, ezzel vége. Az egyének egyszerűen nem értékelik a hozzáadott értéket. Ez létfontosságú időszak a közszolgálati média számára. Az STV elemzést, valamint szkepticizmust kapott az igazgatóság résztvevőjétől, Miroslav Kollártól. STV-nknek nincs pénze (az ORF-nek tízszerese van a költségvetési tervnek, a német ARD harmincötszöröse sokkal több pénz). Az STV szintén túl magas feltételezésekkel van „felruházva”. A karakterek hiánya szintén a nyilvános tv tulajdonságaihoz tartozik. M. Kollar és Michal Dyttert szintén megvitatták a közelgő digitalizációt. Az STV túléléséről alkotott véleményük inkább habozik.

Fair play probléma

Zuzana Wienk a fair-play szövetségből nehéz feladatot adott a műhelyszemélyeknek: meg kellett oldaniuk egy olyan kérdést, amely egy újságírót von maga után, aki valóban különleges termékeket kapott egy politikai vezetőtől. Azt kellett volna mutatniuk, hogy egy minisztériumban hatalmas pénzügyi összegekben korrupció van az állami vásárlás során. Ennek a riporternek az eszköze minden bizonnyal „bombasztikus” példányt hozna ki. A politikusnak azonban volt egy feltétele – minden bizonnyal az újságíró közreműködésében is képes lenne beszélni az esetről. Biztosan elfogadnád? A pap, valamint a Szalézi Rasto Hamra apostolok a misék között kijelentette, hogy valójában nem az a kérdés, hogy elfogadják-e a politikus ajánlatát, vagy sem, hanem inkább miért. Ez nem újságírói etika … Mat Zajac digitális fotós az újságírói digitális fényképezésről szóló eredményében kritikusan értékelte a kiadványok képoldalának szerkesztésének és javításának stratégiáját. „A fotósok kínálnak a szerkesztő CD-k képekkel, valamint nem érdekli őket extra. De a nyugati médiában más módon működik. Például egy fotószerkesztő egyenértékű társ a TIME magazin fotósával. James Nachtwey háborús fotós tizenöt fotót hoz a tartalmi irodába, leül a szerkesztővel rajzolni, valamint mesét készíteni …”.Fair play probléma

Gazdag gyakorlat

Ennek ellenére a Katolikus Főiskola nézőpontja nem vonatkozott kezdő vagy innovatív újságírókra pusztán tárgyalásokra. A hatvan egyén mindegyike bekerült az általuk választott gyakorlati szakaszba, akár stilisztikai (vezette: Franti Adaptek M Onclka a trendből, valamint Tom Adaplilis g is.hét), fényképészeti (Andrej Lojan valamint Mat Zajac), a weboldalak fejlesztése iránt érdeklődőket az alkotó utasította Mediálne.sk Thomas Abaffy. Fiatalos riporterek az utolsó vita az illúzió a munkát egy riporter lőtték le a szerkesztő.Eva Enterprises: „az újságírás nem a zeneszerzésről szól. Az egyének kielégítésével kapcsolatos.”Gabriel Beer viszont viccesen megjegyezte médiumával kapcsolatban, hogy a „senki” TREND olvasható, de mindenki idéz. Augusztus utolsó napjaiban volt egy utazás, valamint a hálózat tizedik születésnapi ünnepségének közös partija is, amely egyre több tevékenységet ad a hagyományos szemináriumhoz.

A média nem próbál értékeket előállítani

Cseh újságíró, író és köztiszteletben álló kommentátor a médiában és a nemzetpolitikában Karel HV Enterprisesdala újabb kiadványt adott ki: mardata-revolts in journalism. Pályafutása során először tért vissza a modern média problémájához, amelyet a legkritikusabban vizsgál. „A médiának nincs meg a késztetése arra, hogy értéket teremtsen, és nem tűnik úgy, hogy a jövőben jobb lesz” – állítja Hvjclala, akinek saját újságírói munkáját az a félelem ösztönözte, hogy segítsége nélkül egyes individualitások és az általuk képviselt dolgok lényegében feledésbe merülnek. HV Enterprises kapott az egyik legnagyobb hangsúlyt, valamint az elismerést a könyv interjúk V Enterprises Havel, Karl Schwarzenberg, Karol Ephraim Sidon, valamint Arnost Lustig. Ma jobban aggódik bizonyos sorsok miatt, mint az egész évszázadról: „felfedeztem, hogy a múlt század látványa rendkívül banalizált. Ezért a teljes időtartam egyszerűsödik a matricákra, valamint a jelszavakra.”Jelenlegi Pozsonyi látogatása során hangsúlyozta, hogy a múlt legnagyobb szörnyűségeire-például a holokausztra-mindig emlékezni kell. Ezeket bármikor meg lehet duplikálni. Új kiadványában rámutat arra, hogy abban a pillanatban, amikor a Média abbahagyja a lázadást, elsikkasztja alapvető funkcióját, és végül csak az állami Közlöny lesz. Hogy van-a lázadás képességében-a mai cseh média? A jelenlegi forgatókönyv szerint, amikor a média teljes mértékben a reklámozásra és a terhelés növelésére összpontosított – és bizonyos esetekben a puszta túlélésre is -, a véleményformáló tevékenység azonban csak az utolsó helyen van. Az alsó vonal az, hogy a Média el van választva a kulturális eseményektől, a kiadók pedig csak a gazdasági légkörre gondolnak. A szerkesztők már nem igazán érzik magukat felelősnek az anyagért – ezért az információ átadása az érzések átvitelévé válik. Így van ez velünk is. A világban, például Amerikában, ez a helyzet nyilvánvalóan, egészen más.

Szólj hozzá!