Gyors prototípuskészítés az ipari termelésben és annak előnyei

A modell az eredményül kapott szoftver tervezése vagy bemutatása, amelyet arra használnak, hogy visszajelzést kapjanak a felhasználóktól és az ügyfelektől is. A prototípus célja annak ellenőrzése, hogy a szoftver megfelel-e az ügyfél igényeinek, a legjobb funkciókkal rendelkezik-e, valamint használható-e, valamint megbízható-e az egyén számára. A modell különböző részletességgel fejleszthető, és a szoftverfejlesztés különböző szakaszaiban használható. A modellt általában a fogyasztó közelében fejlesztették ki, hogy garantálják, hogy a kapott termék minden bizonnyal megfelel az igényeinek. A fejlesztés első szakaszaiban egy modell kidolgozható alapvető vázlatok vagy ábrázolások felhasználásával annak megállapítására, hogy az elméleti terv helyes-e. Később a modell még átfogóbb és interaktívabb verziókká válhat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a szoftver számos képességét és használhatóságát. A modell lehet statikus, azaz. beleértve csak képeket és illusztrációkat, vagy interaktív, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy értékeljék a termék tényleges funkcionalitását és tulajdonságait. Interaktív prototípusok készíthetők olyan szoftver prototípus-készítő eszközök felhasználásával, amelyek lehetővé teszik kattintható webes linkek, valamint beviteli mezők létrehozását. A modellek nagyon fontosak annak biztosításához, hogy a szoftver megfeleljen az ügyfél és az egyének igényeinek. Segítenek elkerülni a problémákat és a hibákat a fejlődés későbbi szakaszaiban, és időt és költséget takarítanak meg. Prototípusok is lehetővé teszi az ügyfelek és az ügyfelek látni, és azt is elismerik, hogy milyen a szoftver alkalmazás fog működni, mielőtt végül kifejlesztett.Gyors prototípuskészítés az ipari termelésben és annak előnyei

Számos fajta modell van benne

Alacsony hűségű prototípusok:

Ezek a prototípusok általában nagyon alapszintűek és alacsony szintűek, egyszerű illusztrációkon és diagramokon alapulnak. Ezek célja, hogy a szokásos válaszokat, valamint annak igazolására, hogy az ötlet helyes.

Nagy hűségű modellek: Ezek a prototípusok magasabb fokú, valamint általában tartalmaz egy sokkal alaposabb attribútumok, valamint megjelenése a végtermék. Ezek célja, hogy teszteljék a termék teljesítményét és funkcionalitását a tényleges légkörben.

Interaktív prototípusok: Ezeket a prototípusokat általában szoftveralkalmazások prototípuskészítő eszközeiben állítják elő, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy részt vegyenek az eredményül kapott elemben. Úgy tervezték, hogy felfedezzék, hogy egy termék hogyan működhet a valós világban, és hogy megerősítse a használhatóságát.

Hasznos modellek: Ezek a modellek teljesen működőképesek, és lehetővé teszik a végtermékben elérhető összes funkció és folyamat tesztelését is. Ezek a végső tesztelésre, valamint a kapott termék funkcionalitásának és magas színvonalának megerősítésére szolgálnak, mielőtt a piacra kerülnének.

Gyors prototípuskészítés az ipari gyártásban, valamint annak előnyei

A gyors prototípuskészítés gyorsan az ipari ipar szabványává válik. Gyorsabb termelést hirdet, miközben csökkenti a költségeket. A gyors prototípuskészítés költséghatékony módszer a szervezetek számára az új ötletek megvizsgálására anélkül, hogy drága elrendezéseket vagy modelleket vásárolnának. Ez is olcsóbb, mint más módszerek, mert csökkenti a gyártási folyamat során keletkező hulladék összetevők számát. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy pénzt takarítsanak meg a költségeken és a hulladékgazdálkodáson, miközben növelik a termelékenységet. Azáltal, hogy pusztán megváltoztatja egy valódi elem beállítását egy továbbfejlesztett verzióról, hogy tesztelje a struktúrát, a testreszabást és a képességet, a gyors prototípuskészítés gyorsan növeli a létrehozási piacot. Számos alapvető formájában ez az egyik legszokásosabb technika a formatervezési minták előállításához a tervezési termékek stratégiájának megvizsgálására. Gyors prototípus növeli a technológiai fejlődés a termelési területen azáltal, hogy hatalmas tétel módosítások, fellendítése teljes bevételét, miközben fokozza az ügyfél teljesítését.Gyors prototípuskészítés az ipari gyártásban, valamint annak előnyei

Különböző típusú gyors prototípusok

A megfelelő a gyors prototípus eljárások alapján a fajta modell kifejlesztett, valamint a felhasznált termék. Szelektív lézeres szinterezés (SLS). SLS él egy por ágy, hogy készítsen egy prototípus egy réteg egyszerre, kihasználva a gerenda meleg, valamint Szinter a por vegyület. Használható mind acél, mind műanyag prototípusokhoz. Az állóképesség a részek nem olyan nagy, mint a lerobbant környéken, valamint a felület a befejezett elem általában durva, ami további előny befejező. Blend storage (FDM) verziók. A nem ipari asztali 3D nyomtatási szolgáltatások többsége rendelkezik ezzel az alacsony költségű és könnyen használható módszerrel. Polikarbonát szálcsapot használnak, amelyet felolvasztanak a nyomásfúvóka házában, mielőtt rétegenként rétegbe helyeznék számítógépes rendszeralkalmazó szoftver segítségével. Bár az első eredmények gyakran csökkent felbontás és a minőség, ez a technika lassan fejlődik, és gyors, valamint olcsó, így tökéletes termék technológia. Óvatos lézeres olvadás (SLM). Az additív gyártás egyik legelőnyösebb típusa az SLM. Ezt a technikát a repülés, az autóipar, a védelem, valamint az orvosi vállalatok használják. Mivel olcsóbb, és kiváló minőségű összetevőket hoz létre, ez egy kiemelkedő folyamat. Termelési tárgy vagy modell előállításához az eljárás nagy teljesítményű vagy elektron lézert használ a porszórt kötőanyag megolvasztására. A PBF olyan termékeket használ, amelyek energiával működnek, például:

  • Titán-kobalt-króm ötvözetek
  • Alumínium
  • réz
  • Rozsdamentes acél
  • Keverék öntés

A technika egyre öntött termékek a szivárgó folyadék műanyag elemek jobb formába hő, hűtés őket, és kezeli őket. Műanyag dísztárgyak, étkezdék, mobiltelefon példányok, játékok, és ez csak a kezdete annak, amit az interaktivitás eredményezett.

Okok, amelyek miatt elengedhetetlen a gyors prototípuskészítés

Annak érdekében, hogy a mai gyorsan növekvő vásárlói piacon versenyezzenek, a vállalkozásoknak gyorsabban kell létrehozniuk és új termékeket is kínálniuk. A gyors alkalmazási stílus a termékfejlesztés egyik legfontosabb tényezője, mivel a gyorsabb termékfejlesztés és a technológiai fejlődés kritikus fontosságú. A gyors prototípus-készítés a következő célok teljesítésére szolgál. Időt takarít meg, valamint a források a termelés, gyors prototípus megfizethető annak a ténynek köszönhető, hogy megőrzi a szükséges időt, hogy készítsen minták, valamint a formák, valamint kiküszöböli a költségek, amelyek speciális eszközöket. Minden bizonnyal ugyanazt a nyomtatási berendezést, valamint a CAD szoftvert fogja használni különböző geometriák létrehozásához. Mivel az igényes lézeres olvasztást széles körben használják,kevesebb olyan termék van, amely veszít. A gyors prototípus-készítéssel ellentétben, amikor csak a terméknövekedéshez szükséges anyagot teszik közzé, a hulladékot tipikus papír okozza.Okok, amelyek miatt elengedhetetlen a gyors prototípuskészítés

Tegye valósággá az elrendezési jövőképét

Ez az újítás lehetővé teszi a digitális vizualizáción túlmutató fogalmak megvalósítását, amely lehetővé teszi a megjelenés és a hatás megértését. Ennek köszönhetően a tervezők felajánlhatják javaslataikat, valamint integrálhatják őket közvetlenül a stílusba annak megkötése előtt is. A modell a rendszer is biztosított, hogy az utolsó ügyfél, amely jóváhagyja csak a hivatkozott elem design. A kiigazítások azonnal megtörténnek. Amint megvan a fizikai kialakítás, gyorsan alkalmazhatja a változtatásokat, ha visszajelzést kér a fogyasztóktól. Az elrendezés befejezése előtt minden bizonnyal több módosítással kell mennie. A kialakítás minden modellnél javul, ami növeli a megbízhatóságot. A tervezési hibák csökkentek. A gyors prototípuskészítés lehetővé teszi az elrendezési hibák észlelését a tömeggyártás előtt. A tulajdonságok és a szívósság a felhasznált termékek gyors prototípus meglehetősen hasonlóak a tényleges termékek. Ezzel a megközelítéssel nagyon könnyű fizikai vizsgálatot végezni. Hátrányok, valamint a hatékonyság fogják ismerni korábban a gyártási folyamat, ez csökkenti az esélyét a problémák később. Megszünteti. A gyors prototípuskészítés csökkentheti a hangsúly közötti időt, és lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy új lehetőségeket találjanak a programtervezési kihívásokra. A termék használata során bármikor használható fejlesztési ciklus, de jobb korán kezdeni a fenyegetések enyhítése, valamint a jobb megközelítések létrehozása érdekében. Prototípus segíti fejleszteni informatív és művelt választás kihasználva a szociális interakciós adatokat a szállítás, valamint a visszajelzést, hogy több tervez.

Szólj hozzá!