Helyreállított Európai Kutatási és fejlesztési program

A kutatásba és a technológiába való befektetés Európa jövőjébe való befektetés. Segítenek bennünket abban, hogy világszerte teljessé váljunk, és megőrizzük az egyedülálló társadalmi tervezésünket. Ezek a beruházások megoldják néhány legnagyobb társadalmi és generációs kihívásunkat, fellendítve több millió ember mindennapjait Európában és a világ minden táján. A helyreállított Európai Kutatási és innovációs menetrend számos konkrét intézkedést alkalmaz Európa innovációs képességének javítása és tartós siker elérése érdekében. Jyrki Katainen, a munkahelyteremtésért, a növekedésért, a pénzügyi beruházásokért, valamint a versenyért felelős alelnök a következőket nyilatkozta: „Európa világszínvonalú kutatásokkal és szilárd ipari bázissal rendelkezik. Azonban még többet kell működnünk-sokkal többet-ahhoz, hogy ez a kiváló alap sikeres legyen. Az új megatrendek, mint például a szakértői rendszer, valamint a kerek gazdasági környezet alapvetően megváltoztatják a kultúrát és a gazdasági helyzetet. Gyorsan kell cselekednünk ahhoz, hogy új innovációs hullámot vezethessünk, valamint megalapozzuk a nemzetközi verseny irányát. Carlos Moedas, a tanulmányokért, a tudományos kutatásért és a fejlesztésért felelős biztos a következőket mondta: „Európának sürgősen cselekednie kell a tanulmányozás és a fejlesztés terén a növekvő globális versennyel szemben. A jövőbeni uniós kutatási és innovációs programra javasolt 100 milliárd euró jelentős növekedést jelentene. De Európának is meg kell változtatnia a fejlesztési technológia támogatását a vadonatúj Európai Fejlesztési Tanácson keresztül, és újra koncentrált módszerrel juthat el a lakosokhoz a tanuláshoz és az előrelépéshez. Olyan politikákat kell elfogadnunk, amelyek minden bizonnyal a jövőben is megállják a helyüket, és exkluzív befektetéseket vonzanak, különös tekintettel a pénzügyi támogatásra.”Európának megvan a lehetősége arra, hogy erős nemzetközi innovációs hatósággá váljon.Itt a pillanat, hogy magasabb célokat tűzzünk ki. A kompenzáció üdvözli, hogy az Európai Tanács elnöke úgy döntött, hogy tárgyalásokat szervez a kutatási tanulmányok és a technológiai vezetők között, és üdvözli, hogy áttekintik és meghatározzák a javasolt eljárások stratégiai utasításait. Ezek a megfelelő intézkedések:Helyreállított Európai Kutatási és fejlesztési program

Az iránymutatásnak és a finanszírozásnak innovációorientáltnak kell lennie

A javasolt lépések közé tartozik az elővigyázatossági szerkezetátalakítási keretekről szóló rendelet, a szerkezetátalakítás, a csőd, valamint a pénzügyi kötelezettségek enyhítését szolgáló eljárások hatékonyságának növelésére szolgáló második lehetőség és eljárások nemzeti szabályozásba történő átültetése; az állami piaci szervek ötletes szolgáltatások és termékek vásárlásának felgyorsítása a kifizetés által ma közzétett iránymutatások felhasználásával; a 2021-2027-es előirányzat gyors elfogadása, amely 100 milliárd euró kijelölését javasolja az Európai horizont és az Euratom tanulmányi és képzési programja számára; valamint számos más jelentős finanszírozási program bevezetése, amelyek jelentős ösztönzőket biztosítanak az előrelépéshez; a pénzügyi kötelezettségek csökkentésére irányuló intézkedések bevezetése; a 2021-2027-es időszakra szóló előirányzat elfogadása, amely 100 milliárd euró kijelölését javasolja az Európai horizont és az Euratom számára; a ventureeu kampány célja a személyes befektetések és a saját tőke növelése; az állami támogatási szabályok egyszerűsítése az EU-n belül, hogy sokkal jobb problémákat okozzon az innovatív feladatok finanszírozásában, ideértve a munkahelyek uniós és nemzeti alapokból történő keverését.

Végül vezető szerepet tölt be a vadonatúj piacokat előállító fejlesztések terén

A kifizetés azt javasolja, hogy hozzanak létre egy európai technológiai tanácsot, amely a nagy potenciállal rendelkező, valamint a modern technológiák előrehaladását elősegítő központi kapcsolattényezőt biztosítja, valamint az ötletes vállalkozások számára a bővítés lehetőségét. A 2018-2020-as időszakban az Európai Fejlesztési Tanács 2,7 milliárd euróval támogatja a kísérleti szakaszt, hogy segítse a gyorsan mozgó, nagy kockázatú fejlesztések felismerését, valamint a teljesen új piacok létrehozását.

Az egész EU-ra kiterjedő kutatási tanulmány és technológiai célkitűzések közzététele

az erős, lelkes célkitűzésekkel, valamint a magas uniós értékekkel a tagállamokkal, az érdekelt felekkel és a polgárokkal közösen meghatározott helyszíneken. A rák kezelésétől a rendezett szállításig vagy a műanyagmentes óceánokig változhatnak. A célok motiválni beruházások és elkötelezettség minden területen, valamint a klinikai tudományágak felfedezni szolgáltatások egymással. Szinergiákat kell teremteniük a kutatási és innovációs megközelítésekkel tagállami, regionális és szomszédsági szinten is. Az innováció és a globális megatrendek, például a szakértői rendszer és a körkörös gazdasági helyzet által vezérelt technológia nagy lehetőségeket kínál, és új kihívásokat is hoz. A nemzetközi versenytársak erősödnek, és veszélyeztetik Európa versenyképességét a kulcsfontosságú kereskedelmi ágazatokban. Európának fejlesztenie kell ötletes képességeit az Európai életmód fenntartása és fejlesztése érdekében.Az egész EU-ra kiterjedő kutatási tanulmány és technológiai célkitűzések közzététele

Innováljunk! De először állapodjunk meg abban, hogy mi az. J Enterprises Ko Enterprises

Az innovációról már évek óta beszélnek az Európai Unióban és Szlovákiában is. Van egy csomó álláspontok, haladás módszerek, valamint nyilatkozatok, de néhány gyakorlati intézkedések és eredmények. Kiváló lenne először egyetérteni abban, hogy mi a technológia, valamint mi a célja egy olyan ország számára, mint Szlovákia. Előrelépést akarunk az innovációs pozíciókban, vagy azt akarjuk, hogy a szlovák cégek innovációval növeljék versenyképességüket? Milliókat akarunk még beleönteni az” off-Shelf tudományba és kutatásba”, és elkülöníteni az ipartól, vagy végre össze akarjuk kapcsolni ezeket a köröket? Még több szabadalmat és innovatív árakat akarunk, vagy még több Szlovák élvonalbeli terméket kívánunk exportálni tökéletes elrendezéssel? Még több fejlesztési központot és tudományos kutatási központot, valamint innovációs parkokat akarunk építeni, vagy még több ötletes céget és úttörőt akarunk építeni saját struktúrájukba, ha szükségük van rá?

Együttműködés

Szlovákia legfontosabb problémája az, hogy nem működik együtt. Minden tanár azt akarja, hogy legyen „innovációs létesítménye”, laboratóriuma, gyűjteménye és saját homokozója. Az egyetemeken kevés az érdeklődés az üzleti feladatok iránt, mivel vannak olyan adások, ahol a készpénz extra könnyen beszerezhető. A mai világban sok technológia zajlik a meglévő elemek, a modern technológiák, valamint a megoldások más módon történő kombinálásával. Ezért szükséges, hogy túllépje szakértelmének és területének határait, összekapcsolja az elrendezés, az új anyagok, az innovációk stb. Ezért az úttörők nem kell gyakran tervezni a kerék, szükségük van, hogy felszámolja a határait a terület, valamint a gondolkodás, szükségük van, hogy a megfelelő információt az új lehetőségek a világon, valamint a megértés, hogy pontosan hogyan lehet ügyfél-orientált fejlesztések (nem csak létrehozni elemeket, majd azt feltételezik, hogy megszerezzék őket). A haladás kulcsa nem annyira a teremtésben és a felfedezésben rejlik, hanem leginkább a hálózatépítésben, az együttműködésben, abban a képességben, hogy olyan vadonatúj lehetőségeket találjon, amelyek boldogan meghökkentik a fogyasztókat, valamint megfelelően bemutatják a piacot.

Szólj hozzá!