Pontosan hogyan lehet átalakítani a nyelvet a mobilban?

Ha a modulon létrehozott alapértelmezett felhasználói felület nyelve eltér a tulajdonos eredeti nyelvétől, akkor az eszköz használata nem bölcs, valamint nehéz is lehet. Mi a teendő, ha nem értjük a programok, alkalmazások és funkciók nevét az okostelefonunkban? Mi minden bizonnyal javasoljuk, hogy hogyan kell változtatni a nyelvet, hogy a legjobb. Például androidos telefonjának nyelvét angolra vagy egy további nyelvre szeretné átalakítani, tartsa be az alább felsorolt irányelveket:

1. nyissa meg a telefon beállításait;.

2. fedezze fel és válassza ki a rendszert;.

3. ugrás nyelvek és bemenet;.

4. kettyenés nyelv;.

5. válasszon Nyelv hozzáadása;.

6. az elérhető nyelvek listájában, fedezze fel azt, amelyet használni szeretne;.

7. amikor egy nyelv hozzájárul a listához, érintse meg hosszan a sort a nevével; majd húzza mindent a módszer tetejére; ezért a nyelv azonnal megváltozik az Androidon.

Az iPhone nyelvének megváltoztatása érdekében, egyszerűen be kell tartania az alább felsorolt lépéseket:

1. a tartózkodási képernyőn nyissa meg az apple iphone beállításait;.

2. válasszon tábornokot;.

3. a kínált attribútumok felsorolásában keresse meg a nyelvet, valamint a régiót;.

4. kattintson az iPhone nyelvére;.

5. válassza ki a nyelvet az ellenőrzőlistából, majd kattintson a Kész gombra,.

6. amikor az ablak megjelenik a telefon kijelzőjén, ellenőrizze a módosításokat a „change to [selected language] funkcióra kattintva; ezért a felhasználói felület nyelve megváltozik.Pontosan hogyan lehet átalakítani a nyelvet a mobilban?

Mobil alkalmazások alapvetően

Alkalmazások nélkül a legtöbben már nem tudják elképzelni létezésünket. Kényelmes asszisztensek az idő, az interakció, a sportképzés megszervezéséhez, a taxi hívásához vagy egy millió egyéb lehetőséghez, amelyeket mindig magával vihetünk az okostelefonon. Azonban hagyjuk menni kezdetben. Mi az a mobil alkalmazás? Alapvetően egy szoftver alkalmazás kifejlesztett, különösen az intelligens eszközök, tabletta vagy más okostelefonok igénylő részlet, ami eltér a szokásos helyén. Először is, nekik köszönhetően megkülönböztethetjük az intelligens eszközt a normál telefontól.

Az első jelzések

A múltban a mobil alkalmazások piaca szörnyű mértékben ment. Képességek, mint a lejátszás multimédiás elrendezések (MP3, MP4,…) vagy a netezés primitív mobil internet böngészők segítségével figyelembe vették az innovációs teljesítményt. Az előre telepített alkalmazásokat a legtöbb esetben egyáltalán nem lehetett frissíteni, vagy hozzáadott alkalmazásokat beállítani. A sokkal jobb kezdeti jelzése a 2002-es év volt, amikor a Blackberry primitív intelligens eszköze belépett a piacra. Olyan alkalmazásokat tartalmazott, mint a menetrend, az időjárás-előrejelzés és végül az e-mail böngészők.

2007-ben és 2008-ban is

2007-ben, konkrétan 7. Január bemutatta Steve Jobs a színpadon szeretett-gyűlölt iPhone 2G (1. generációk). Ebben az időben vitatható mobiltelefon, integrálta az internetet, a telefonálást és a kiemelkedő iPodot. Amellett, hogy pontosan ugyanazokat a kapacitásokat kínálták jelenleg több versenytárs mobiltelefonja, az iPhone-t továbbra is figyelembe veszik, hogy kiváltsa a betartottakat. 2008-ban az Apple bemutatta az App Shop-ot, amely akár 500 alkalmazás letöltését és telepítését kínálja a felhasználóknak. Ez indította el az átalakulást.

Alkalmazások ma

Az intelligens eszközök frissítése szintén még igényesebb alkalmazásokat fejleszthet, ahogy ma megértjük őket. Azzal a kiegészítéssel, egy általános orvos modul, lehet kezdeni, hogy navigálás veled, iTunes songs megváltozott streaming alkalmazások, valamint sok köszönet a folyamatosan bővülő kijelző, egy vadonatúj mobil platform bemutató honlap is kifejlesztett. Az intelligens eszköz gyakorlatilag minden alkotóeleme, a mikrofontól a kamerán át a giroszkópig, valójában az internethez képest értékessé vált, lehetővé téve a programozók számára, hogy szélesebb kontextusban gondolkodjanak az alkalmazásokról.

Egy kicsit az alkalmazás koncepciójáról

Most, amikor az ügyfél egy mobilalkalmazásba való befektetésen gondolkodik, gyorsan megtapasztalja a feltételek akadályát. Mik az őslakosok, web, keresztezett vagy modern alkalmazások? Valamint sokkal fontosabb, hogy a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb a kívánt szolgáltatáshoz vagy termékhez? Webes alkalmazás. Olyan alkalmazás, amely internetes böngészőn keresztül érhető el olyan hálózaton keresztül, mint az internet. Ha könnyű példányt tudunk biztosítani, a Wikipedia egy weboldal (információt ad), míg a Facebook interaktív internetes alkalmazás. Nem kell letölteni és telepíteni az internetes alkalmazásokat – megnyitja azokat a böngészőkben, ahol automatikusan kitöltik (Chrome, Safari, Firefox,…). Ennek ellenére nem működnek, ha nem csatlakozik az internethez, ami a legkevésbé funkcionális vagy kínált lehetőség az alkalmazások számára.Egy kicsit az alkalmazás koncepciójáról

Keresztezett alkalmazás

A hibrid alkalmazás egy webes alkalmazás és egy natív alkalmazás kombinációja-egy telepíthető alkalmazás csomagolásába csomagolt internetes alkalmazás. Egy ilyen alkalmazás alkalmas az időigényes fejlesztés szempontjából kevésbé összetett alkalmazásokhoz, mivel egyszerre konfigurálható mindkét rendszerre (egy kód, 2 Platform). Mindazonáltal, több létesítményfunkció esetén, ez a pillanatnyi előny elveszhet, mivel az olyan képességek, mint az elektronikus kamera használata, nem biztos, hogy könnyen elérhetők, vagy megkövetelhetik, hogy minden rendszerhez függetlenül alkalmazzák őket. Mindazonáltal a hibrid nem feltétlenül igényel hálózati kapcsolatot a működéséhez és a simaság szempontjából is-az akkumulátor élettartama csak kihívást jelent az őshonos alkalmazáshoz.

Cross-platform alkalmazás

A cross-platform alkalmazás olyan, mint egy hibrid alkalmazás, amely mindkét rendszerhez egy kóddal van konfigurálva. Könnyű alkalmazások fogantatására alkalmas, de sokkal bonyolultabb képességek kihasználásakor ismét el kell hagyni a közös kódot mind a rendszerek, mind a Program privát elemei számára függetlenül az Android és az iphone számára. Fontos szem előtt tartani, hogy ez nem internetes alkalmazás-az alkalmazás natív összetevőket használ. Az alkalmazás simaságának szintje azonban még rosszabb, mint az őslakos alkalmazás esetében. Modern alkalmazás. A fokozatosan népszerű szolgáltatás egy dinamikus alkalmazás, amelyet az egyén letölthet és telepíthet a telefonra, de nem az alkalmazásboltokon keresztül (Alkalmazásbolt, Google Play), hanem csak egy webböngésző segítségével. Miután megnyitotta a webhelyet a webböngészőben, válassza ki azt a lehetőséget, hogy a weboldalt az asztalra mentse. A progresszív alkalmazás ezután letölti a szükséges elemeket, valamint elérhető a felhasználó számára akkor is, ha offline állapotban van.

Őshonos alkalmazás

Amikor egy mobilalkalmazást állít be, először natív alkalmazás lesz. Ez az egyik leggyakrabban használt, valamint használja a legtöbb lehetőséget. Úgy fejlesztették ki, egyedi mutatja nyelvek mind iphone, mind Android platformokon. Rendkívül gyors, valamint kényelmesen kommunikálhat az intelligens eszköz funkcióival (kamera, GPS, gyorsulásmérő, ujjmozgások stb.) interakció hozható létre a felhasználóval, például a push értesítéseknek köszönhetően. Független átvilágítást igényel. Az előrehaladás mellett minden előrelépési csapatnak időt és energiát kell fordítania az alkalmazás tesztelésére, lehetőleg mind a tervezők, mind az átlagos, kevésbé technikai egyének bevonásával (UX-user experience screening). A fejlesztő szempontjából meg kell vizsgálni, hogy az alkalmazás megmutatja-e a grafikai szempontokat, ahogy kellene, hogy az összes kapcsoló, valamint az átok megfelelően működnek-e, és hogy a megjelenített vagy rejtett információk (szövegek, számok, az alkalmazás futtatásához szükséges adatok stb.) megfelelnek-e annak, ami az alkalmazásban jelenleg szükséges.Őshonos alkalmazás

Alkalmazás interfész-API

Ha elengedhetetlen az internet használata az alkalmazás futtatásához, valamint a távoli szerveren található adatokkal való munka, akkor több mint különösen, hogy az alkalmazás minden bizonnyal kihasználja az úgynevezett szerver alkalmazás felület. El lehet képzelni, mint egy kapcsolat a mobil eszközök és egy webszerver (adatforrás), amely lehetővé teszi számunkra, hogy és is küld adatokat (fotók, üzenetek, hely), hogy a szerver segítségével a weben. Ez a Csatolás a webszerver oldalán (Back-end) van programozva, és globálisnak is kell lennie-mind az iOS, mind az Android pontosan ugyanazt az API-t használja nagy szintre.

Szólj hozzá!